Kinderfeestje

KINDERFEESTJE – WORKSHOP NAGELSVERSIEREN

Een workshop nagelversiering is een leuk idee voor een verjaardagsfeestje voor meisjes.kunstwerkje

Voor opgroeiende meiden is tutten met make-up een leuke en vooral interessante bezigheid. Daarom is het leuk om ze de workshop nagels lakken en nagelversiering te laten doen. Met diverse materialen en voldoende voorbeelden wordt er kennis gemaakt met de beginselen van het lakken en het versieren van de nagels.

Er wordt niet gelakt op de eigen nagels maar op een kunststof wieltje met allemaal blanco nagels. Na de benodigde uitleg wordt er begonnen en mocht het niet gelijk lukken wordt er een beetje meegeholpen. Meestal lukt het wel om het wieltje met de blanco nagels te lakken en te versieren met leuke nailart spulletjes. Het is een leuk idee voor een verjaardagsfeestje. maar het zou bijvoorbeeld ook zomaar op een dag in de vakantie kunnen. De workshop kan alleen maar voor een groep besproken worden.

De workshop is bedoeld voor meisjes van 8 t/m 12 jaar. Met behulp van de
voorbeelden lukt het altijd om de blanco nagels te versieren. Natuurlijk
mogen er ook eigen verzonnen creaties op aangebracht worden. Het is ontzettend leuk om te zien hoe de groep bezig is en hoe er vol overgave met de verschillende art-materialen en lakken wordt gewerkt. Waar het nodig is help ik natuurlijk, maar bij de meesten lukt het al gelijk goed. Het wordt beslist een origineel maar vooral leuk kinderfeestje.

Woon je in de omgeving van Apeldoorn dan is het mogelijk om de workshop te bespreken. Naar de prijslijst.

EEN CERTIFICAAT

Na afloop een certificaat voor iedere deelnemer!certificaat

Na een drukke middag nagels lakken en versieren krijgt iedereen een certificaat. Samen met het versierde wieltje wordt deze uitgereikt aan iedere deelnemer van de ‘Workshop Nagelsversieren’.

Lijkt jou zo’n kinderfeestje ook een leuk idee, neem dan contact op. Mail voor meer informatie, maar doe dit vooral ruim van te voren!