Nagelbijt Arrangement

Nagelbijters hebben vaak een kort nagelbed (roze gedeelte van de nagel) en meegegroeide stugge nagelriemen. De vingertop komt vaak onder de vrije rand van de nagel uit. Hierdoor kan de verlenging bij een eerste plaatsing van een set kunstnagels nooit lang zijn. Er zou niet genoeg stevigheid zijn.

Bovendien is een nagelbijter geen lange nagels gewend, waardoor de kans op een beschadiging of breuk groter is. Het zou zonde zijn, en natuurlijk erg teleurstellend als de nagels meteen afbreken doordat u ze overal tegenaan stoot tijdens de dagelijkse bezigheden. Daarom gaat u na de eerste behandeling nog niet met een verlenging naar huis.

Week 1

Bij nagelbijters wordt éérst een versteviging met acryl gezet. Dit is om te kijken of de acryl goed houdt en of je er zelf tegen kan. Pas na de 3e week kan de eerste set naturel tips gezet worden. De nagels worden dan ook niet al te lang gemaakt, hooguit een kleine verlenging. Als afwerking wordt er een laagje UV-sealer aangebracht die 2 min. onder de UV-lamp moet uitharden. Na enige tijd, als er niet meer gebeten wordt, zal het nagelbed ook langer worden.

Week 2

Na een week vindt er een controle plaats. Hierbij zullen eventuele breuken hersteld worden.

Week 3

Nagels die altijd afgebeten worden hebben de neiging sneller te groeien dan nagels van iemand die niet nagelbijt. Daarom zal er in deze week een eerste kleine verlenging en/of opvulbehandeling plaatsvinden.

Week 5

In deze week zal er nogmaals een opvulbehandeling plaatsvinden.

Week 7

In deze week zal de laatste opvulbehandeling plaatsvinden.

Extra’s

Zeker voor nagelbijters is het van groot belang om de nagelriemen soepel te maken en te houden. Daarom is in dit arrangement een flesje nagelriemolie inbegrepen. Met deze nagelriemolie dient u tweemaal per dag de nagelriemen in te smeren.
Mochten zich tussentijds problemen voordoen, dan kunt u mij altijd bellen.

In dit arrangement is inbegrepen:

  • een nieuwe set nagels
  • controle na 1 week
  • een 1e opvulbehandeling
  • een 2e opvulbehandeling
  • een 3e opvulbehandeling
  • een flesje nagelriemolie

Het totaal van de behandeling bedraagt € 120,00.
Dit bedrag kan voldaan worden bij de eerste behandeling of u betaald in twee termijnen, week 1 € 70,00 en week 5 € 50,00.

Bij verhindering minimaal 1 dag van te voren afmelden, Bij niet tijdige melding van verhindering wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht. Bij voortijdige beëindiging van het arrangement wordt geen restitutie verleend.