Over Ons

Wie of wat is Dutchmanicure?

Dutchmanicure.nl staat voor Nederlandse nieuwtjes en weetjes over nagels en over manicure (nagel- en handverzorging). Misschien niet zo heel erg interessant voor de doorgewinterde nagelstyliste, maar wel voor iedereen die geïnteresseerd is in manicure, summerfeet (French Pedicure), kunstnagels (acrylnagels of gelnagels), French manicure en nailart of nailstyling.

Daarom zal ik met plezier proberen om Dutchmanicure.nl te voorzien van nieuws & trends over mooie nagels en over manicure voor iedereen die hierin geïnteresseerd is. Wil je binnenkort een nagelsalon bezoeken om een set kunstnagels te laten zetten of gewoon lekker (tijdens de wintermaanden) een manicurebehandeling laten doen, of alleen meer weten over verzorging van je handen en nagels, lees dan gerust verder op Dutchmanicure.

Zelf ben ik gediplomeerd nagelstyliste en ik vind het leuk om met dit onderwerp bezig te zijn en daarom ben ik Dutchmanicure begonnen. Woon je in Gelderland in de regio Apeldoorn (De Maten), Beekbergen, Vaassen, Loenen, Twello, Voorst e.o. dan is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een behandeling.

Materialen en trends voor nagels vernieuwen constant. Elk seizoen komt er wel weer iets nieuws op de markt. Kom regelmatig even kijken op de website en blijf op de hoogte. Op mijn linkpagina staan links naar meer interessante onderwerpen. Heb je suggesties of tips voor Dutchmanicure.nl, laat het me weten!